ISO 9001 je okvir za zagotavljanje kakovosti, osnova za uvedbo vseh ostalih standardov in osnovna identifikacija ter vzpostavitev notranjega sistema. ISO 9001 je uporaben za vse vrste organizacij (proizvodnje, storitvene....), ne glede na velikost (mikro, mala, srednja ali velika podjetja), oblike lastništva ali organizacijsko strukturo.

več

Eden od ključnih izzivov, s katerim se soočajo podjetja, je vpliv dejavnosti podjetja na okolje.

Sistem ravnanja z okoljem ISO 14001, zajema obvladovanje okoljskih vidikov proizvodnje ali storitvene dejavnosti.

več

ISO/TS 16949 je mednarodni standard za sistem vodenja kakovosti v avtomobilski industriji.

Razvit je bil v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci avtomobilov. Kratica TS pomeni tehnična specifikacija, sistem pa temelji na standardu ISO 9001 in je nadgrajen z drugimi nacionalnimi standardi kakovosti v avtomobilski industriji. Standard se uporablja v vsej dobavni verigi avtomobilske indrustrije, od proizvajalcev avtomobilov do dobaviteljev rezervnih in sestavnih delov.

več

Nezaščiteni informacijski sistemi so predmet različnih vrst zlorab, kot so računalniške goljufije, sabotaže in virusi. Zlorabe so lahko notranje ali zunanje, naključne ali zlonamerne. Neučinkovito varovanje informacij lahko privede do nepooblaščenega dostopa, kraje, poškodbe ali izgube pomembnih informacij.

več

ISO 50001 je mednarodni standard za upravljanje z energijo, katerega cilj je zagotoviti okvir za doseganje energetske učinkovitosti. Standard se uporablja za vse vrste organizacij, ne glede na velikost in vrsto dejavnosti.

več

Eden od najpomembnejših vidikov pri proizvodnji in distribuciji hrane je zagotovo njegova kakovost in varnost. Obveznost vsakega proizvajalca na trgu je zagotavljanje kakovostne hrane ter tudi higiensko in varno hrano, ki bo ugodno vplivala na zdravje potrošnikov.

več

Varnost hrane v vseh živilskih panogah pridobiva vse večji pomen, ne le zaradi zakonskih obveznostih temveč tudi zaradi velikih finančnih posledic, ki so lahko posledice zmanjševanja povpraševanja ali celo popolnega bojkota proizvodov določenega proizvajalca, če se ugotovi da je njegov izdelek privedel do ogrožanja zdravja potrošnikov.

več

Svetovalec

Za pripravo ponudbe vzpostavitve sistema vodenja, izpolnite obrazec z vašimi podatki in zahtevami.

 

Ime in Priimek
e-naslov
področje
sporočilo*
 

 
 
 
Vaši podatki bodo uporabljeni izključno le za direktno komunikacijo z vami o temah, ki jih boste navedli v polju Sporočilo oziroma za obveščanje o novicah na našem portalu. Podatki se ne bodo posredovali tretji osebi, prav tako se ne bodo hranili v nobeni bazi podatkov.

Prijavite se na novice in obvestila

Novice

 • Standard ISO 9001:2015 že v slovenskem jeziku

  Standard ISO 9001:2015 Sistemi vodenja kakovosti – Zahteve, že v slovenskem jeziku. Standard lahko kupite na spletni strani Slovenskega inštituta za standardizacijo.

 • Brezplačna informativna predavanja

  Brezplačna informativna predavanja. SIQ organizira vsak prvi petek v mesecu brezplačna predavanja na temo: Sistemi vodenja – standardi in certifikacija.

  Več na: SIQ

 • Predstavitev prevoda novega standarda SIST EN ISO 9001:2015

  26. Novembra se lahko udeležite seminarja »Predstavitev PREVODA novega standarda SIST EN ISO 9001:2015 in njegova vpeljava v prakso«.

  Več o programu in prijavi na: SIST